Dagens händelser

Ok, idag har jag försökt att få in mina flash saker i wordpress. Jag har koden. Men när jag lägger in koden så försvinner flash applikationen. Jag vet felet men hittar inte koden som ska ändras.

Felet är nämligen att wordpress vill ha filen i wp-content/uploads/3d_maya Så filen ligger där. Men flash filen med kod hittar inte att den ska börja leta i wp-content/uploads/3d_maya. Så någonstans i koden ska jag sätta dit att den ska leta i de mapparna. För tillfället ser det ut så här:

Ett annat jobbig sak som jag måste hitta är posternas mappar. kollar man tex på denna så ser man på
Permalink: http://localhost/hemsida_en/2010/12/dagens-handelser/. Då är ju frågan varför det inte finns någon mapp med:/2010/12/dagens-handelser/. Jag själv börjar känna att det skulle gått fortare att göra sidan från grunden utan wordpress. Då skulle jag haft som problemen att göra så man kan lämna kommentarer. Men får kolla på google och se hur det fungerar.

En annan sak som jag stör mig på just nu med är att om man tar tre mellanslag som man ska göra efter nytt stycke så finns de inte med när man kollar på sidan:/

Kanske skulle skaffa webbhotell i morgon?

Comments are closed.