Hemsida, Hur den ska vara

Tema ska gå utanför ramarna.

Sidan ska inte se ut som en blogg.

I min portfolio ska jag se om man kan få in sina 3d modeller.

(Vill att man ska kunna snurra sina modeller). Tror det ska gå i flash.

Se om jag ska ha engelska menyer eller svenska. Blir för tillfället galen av de svenska menyerna. Man hittar ingenting i de svenska. Tråkiga är att om jag ska behålla de engelska så måste jag ändra allt annat till Svenska.

Sidan innehåll kommer att vara på svenska för tillfället. Jobbigt att skriva på engelska, och så är min stavning värdelös på engelska. Men det ändå bra träning att göra sidan på engelska med. Detta blir i allfall i slutet om det ska vara på två språk.

Måste lägga ut sidan. Just nu kör jag localhost. Från början tänkte jag köpt sidan när jag kommer hem och har mitt internet dosa men nu så känns det som om det är väldigt onödigt att betala för sidan när den inte är klar.

Internethotell ska jag också bestämma mig för.

One.com är ju klart den billigaste men så har de slöa processorer så att sidan kan krascha.
Sen så har de också det problemet att vissa som kör wordpress på deras server inte kan göra någonting i slutet eller att menyerna osv försvinner.

Nästa hotell som är mer intressant är Binero. De har stöd för wordpress. Sen så har de inget avtal så man kan sluta när man vill. De är dubbelt så dyra tyvärr.

Sen så kan man köra både unix och windows samtidigt.

Ett minus är att deras internet trafik är begränsat. Men så tror jag inte att någon kommer att vara på min sida för 10gb i månaden. Ytligare minus är att min kompis som har företag inom webbutveckling säger att Binero är väldigt slött. Han säger att Binero var bra för 3 år sedan men nu skit.

Han rekommenderar Loopia. Men så är loopia ännu dyrare. De positiva är stöd för unix och windows. Sen har de störst stöd för wordpress. Tydligen ska sidorna gå snabbt på deras sida. Obegränsat antal domäner.
Nästa sak är nog att kolla igenom några andras sidor för att se hur speldesigner brukar gör deras sidor och se hur personliga de är i deras sidor.

Comments are closed.